ПОЛИТИКА

РАЗВОЈ ТУРИЗМА – У Аранђеловцу ни један јавни тоалет, нити има и једна чесма у центру града!

Прочитај ми чланак

Бојан Радовић председник општине који је покрао изборе и куповао гласове у својем уништитељском походу на Аранђеловац довео је до тога да у граду нема ни један једини јавни тоалет нити и једна чесма у центру града.

Ако сте туристи и којим случајем залутате у Аранђеловац и при том вас “потера” да идете у тоалет, портал Ар Инфо вам представља пар места где можете отићи.

Ако сте тек изашли из аутобуса можете свратити у напуштене вагоне који се налазе на бившој аутобуској станици коју су постали јавни тоалет и у којима је легло заразе. Излупани вагони који су претворени у јавни тоалет стоје практично на улазу у центар града и то је једна од лепота коју Бојан Радовић не помера  већ годинама.

Мирис који се шири му очигледно одговара.

У центру града можете наићи на низ напуштених објеката попут зграде 1.маја која се налази тик уз дечије игралиште, али у којем се окупљају наркомани и које служи као јавни тоалет.

Ипак ако сте туриста, најпре вам препоручујемо зграду Општине Аранђеловац, која једино у овом моменту може да послужи као јавни тоалет.

Какве сероње се у њој налазе, другу намену и не може да има.

Ар Инфо

Back to top button