ДРУШТВО

УГОСТИТЕЉИ БЕСНИ, ТРАЖЕ ХИТНО РЕШЕЊЕ – Због личног сукоба функционера не ради Аква парк

Прочитај ми чланак

На управо одржаном састанку градских угоститеља због новонастале ситуације око рада Аква парка у Аранђеловцу, угоститељи су изразили незадовољство што због општинских функционера на челу са Бојаном Радовићем и Милосавом Милојевићем, Аква парк у Аранђеловцу више не ради на исти начин као протеклих година.

Како је наведено у саопштењу лични сукоб и сујета поменутих функционера довели су до тога да Аква парк буде доступан само гостима Хотела Извор, као и онима који купују дневну, месечну, тромесечну или годишњу СПА ВЕЛНЕС карту.

На тај начин сви угоститељи који издају апартмане за госте који су долазили искључиво због Аква парка доведени су на ивицу финансијске пропасти.

Председник општине Бојан Радовић и Милосав Милојевић и даље нису изашли у јавност и објаснили у чему је проблем са Хотелом Извор, а нити су примили представнике угоститеља који траже да се што пре реши проблем, како им не би до краја била уништена туристичка сезона.

На састанку је одлучено да Бојан Радовић под хитно сазове састанак између општинског руководства и угоститеља како би се што пре решио проблем.

У противном угоститељи ће кренути у радикалнији вид протеста против општинског руководства.

Ар Инфо

Back to top button