ПОЛИТИКА

Позивамо господу Димитрија Јовановића и Милана Чорлију да изађу из Општинског већа и коалиције са СНС

Прочитај ми чланак

Портал АР ИНФО преноси у целости саопштење за јавност новоформираног  Демократског фронта – Аранђеловац.

Демократски фронт – Аранђеловац позива господу Димитрија Јовановића и Милана Чорлију да напусте Општинско веће којег су чланови, као и коалицију са СНС-ом у у Аранђеловцу у којој се налазе.

Господин Димитрије Јовановић познат је јавности као један од оснивача Демократске странке у Аранђеловцу и човек који је  увек заступао грађанске вредности, а које СНС у Аранђеловцу свакога дана драматично урушава.

Господин Милан Чорлија је  такође човек који је дугогодишњи члан ДСС-а и који је такође борац за демократске вредности, управо онакве какве се свакога дана газе од стране СНС-а.

Као ваши бивши партијски саборци на развоју демократије, а пре свега ваши пријатељи, молимо Вас да иступите из коалиције са СНС у Аранђеловцу и поднесете оставку на функције које тренутно обављате.

Као остварени људи у својим професијама сматрамо да ваше давање легитимитета власти коју предводи СНС наноси само додатну штету грађанима Аранђеловца.

Немојте својим именима покривати  лошу и криминалну власт којој буџет општине Аранђеловац служи само како би се што више обогатили.

Вратите се  вредностима за које сте се борили годинама.

Срдачан поздрав и до скорог виђења са ове стране барикаде.

Демократски фронт – Аранђеловац

 

Back to top button