ПОЛИТИКА

НАРОДЕ ПЉАЧКА АРАНЂЕЛОВЦА – Бојан Радовић увео плате одборницима за једну седницу у три месеца!

Прочитај ми чланак

Портал Ар Инфо дошао је до информација да ће председник општине Бојан Радовић увести плате за одборнике СО Аранђеловац у износу од 20 000 динара.

До сада одборници су имали накнаду по седници СО Аранђеловац, која је била у износу од 2700 динара, међутим сада ће у Аранђеловцу одборници имати плате.

Оно што је најтрагичније у целој причи, седнице СО Аранђеловац одржавају се једном у три месеца, што у преводу значи да ће одборник по седници добијати 60 000 динара. Што је већ само по себи невероватно, да када људи раде за минималац неко допусти оволико бахаћење и пљачку.

На овај начин СНС покушава да своје одборнике држи под контролом, јер ће добијати практично још једну плату, а општински одбор сигурност да нико неће правити проблеме.

Ако узмемо у обзир да имамо 41. одборника и помножимо са 20 000 динара, ова куповина мира у СНС-у коштаће 820 000 динара месечно, односно 9,840, 000 динара годишње.

Док нам се деца лече СМС порукама, овако Бојан Радовић троши НАШ НОВАЦ и  купује мир у скупштини како га нико не би нападао.

ДОЛЕ ЛОПОВИ!

Ар Инфо

Back to top button