ПОЛИТИКА

Двери и СНП “Наши” прецртали таблу на којој фали 3 хектара парка

Српски покрет Двери ОО Аранђеловац и СНП “Наши ОО Аранђеловац одржали су заједничку конференцију за штампу, а поводом постављања табли на којима фали три хекатара земљишта градског парка.

По раскиду приватизације хотела Старо здање и Шумадија због које је и скинута заштита над поменута три хектара земље, председник општине Бојан Радовић није тражио да се земљиште врати у целовитост парка, већ је оставио да централни део парка буде изузет из целовитости.

Пошто више нема инвеститора, није имало ни потребе за изузећем земљишта из целовитости, које је и док је био присутан инвеститот било проблематично, и које је изазвало протесте грађана и сакупљање петиције за враћање земљишта под заштиту државе.

Поводом овог скандала јавности се обратила Надежда Прековић, потпредседник ОО Двери из Аранђеловца, и председник СНП “Наши” Иван Ивановић.

Надежда Прековић затражила је од општинских власти да што пре реше проблем и врате три хектара земљишта у целовитост парка, упозоравајући да чак ни гласачи СНС-а нсу гласали нити подржавају да парк остане без три хектара централног дела парка.

Иван Ивановић подесетио је председника општине Бојана Радовића колики је парк заиста, и то му је и написао фломастером на постојећој табли, замоливши га да што пре спорне табле замени, или ће грађани то урадити сами.

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker