ПОЛИТИКА

KREĆU PROTESTI – Vlast u Aranđelovcu oštetila budžet za više DESETINA miliona dinara!

Прочитај ми чланак

Lokalni front u Aranđelovcu obaveštava javnost o kriminalnim delatnostima gradske vlasti u Aranđelovcu.

Najpre dostavljamo dokument o pljački gradskog budžeta preko postavljanja “VIDEO NADZORA” u Aranđelovcu za koji je potrošeno dvadeset dva miliona dinara.
O kolikoj cifri za video nadzor se radi, najbolje govori činjenica je za razvoj turizma u Aranđelovcu, od kojeg grad živi izdvojeno samo JEDANAEST MILIONA DINARA, ili za poljoprivredu u Arandjelovcu, za koju je izdvojeno tek nešto malo više nego za “video nadzor” DVADESET ŠEST MILIONA DINARA.
Inače kupovina video nadzora u Aranđelovcu uzimana je preko firme “MACCHINA SECURITY” koja je bila i jedini ponuđač na opštinskom tenderu, što se može videti i u dokumentaciji.
Ono što je još gore, video nadzor je postavljan na mestima gde ga ima, tako da sada ispred sportskog centra, i u gradskim vrtićima stoje po dve kamere.
Slučaj je više nego jasan da se radi o pranju novca, a sve bi trebalo da ispita javno tužilaštvo i proveri da li je pomenuta firma na isti način poslovala i po drugim opštinama gde je na vlasti SNS.
Ovo je samo vrh ledenog brega kako se pljačka budzet u Arandjelovcu, a tokom narednih dana LOKALNI FRONT će pozvati gradjane Aranđelovca na prvi protest.
LOKALNI FRONT ARANĐELOVAC
Back to top button