ПОЛИТИКА

Novi ljudi – bolja Topola – PETICIJA DOSLA NA RED U SKUPSTINU

Прочитај ми чланак

Posle skoro 60 dana odugovlacenja, predsednik SO Topola morao da postuje zakon i volju gradjana i razmotri peticiju koju je potpisalo preko 1500 ljudi. To je toliko zabolelo narodnog poslanika, da je poceo da stampa pamflete i letke i ubacuje u sanducice po zgradama u Topoli, kako bi objasnio narodu svoje dobre i plemenite namere. Zamislimo, Dragan Jovanovic ne moze da objasni narodu sta je istina, jer mi nemamo televiziju, pa narod ne razume sta on hoce da unapredi. Neko ko 15 godina ne izlazi iz lokalnih tv studija i radija i sve to placaju gradjani Topole, sad se zali da su gradjani neobavesteni? A do sada su bili obavesteni. Budi Bog sa njim i sa nama.

Zapeo da proda 60a kao da nekom trebaju za lek. Istina je prosta. Narod dobro zna kakve su zaista namere ove prodaje i zato je i potpisao peticiju i zato je i setao na protestima, uprkos svim pritiscima kojima je izlozen. Nece narod vise da ga neko u oci gleda i laze i jos da se taj ljuti sto mu narod ne veruje.

Kad obajsni odakle mu onolika imovina, stanovi, automobili, firme i masine, od platice koju mu gradjni daju od 800e, mozda mu tek onda neko nesto poveruje.

Ovako, moze da stampa pamflete i rasprodaje sta mu padne napamet i sto nikom nije nikad palo napamet, jer neog samo novac interesuje. Sve druge vrednosti su nevazne.

Ni prasinu sa ulaznih vrata bolnice nisu skinuli, ali prvo hoce da prodaju 60a placa. Mozete, gospodo, sve na silu da uradite, ali bez reci i protesta, nece moci.

Zao nam je sto lazi malo slabije prolaze u poslednje vreme. Sit je narod lagarija, a gladan je istine i pravde.

Ar Info

Back to top button