ПОЛИТИКА

ЛУД ЧОВЕК – Бојан Радовић хоће да прави саобраћајну окретницу, која ће захватити део ПАРКА!

Прочитај ми чланак

Портал Ар Инфо дошао је до информације да председник Бојан Радовић хоће да прави саобраћајну окретницу, која ће захватити део парка Буковичка бања.

Место на којем је потребна окретница је једна од најгорих раскрсница у граду, на којој се укрштају магистрални пут и главна улица, односно улице Илије Гарашанина и Кнеза Михаила.

По пројекту који је достављен на увид порталу Ар Инфо, планирана је изградња окретнице, што је свакако потребно граду како би се решила ова ужасна раскрсница.

Међутим, по аматерском пројекту Бојана Радовића, окретница би требала да дубоко задире у Парк, тако да је планирано и измештање споменика Кнезу Милошу који се налази у парку.

То је један од разлога зашто Бојан Радовић и даље није тражио да се у целовитост парка врати готово три хектара земљишта, која су изузета због приватизације хотела која је раскинута.

Бојан Радовић планира управо да на том земљишту парка прави саобраћајну окретницу, чиме угрожава целовитост парка Буковича бања.

Група грађана већ спрема низ дописа и кривичних пријава надлежним институцијама против Бојана Радовића, који из дана у дан показује катастрофалну политику вођења Аранђеловца.

Ар Инфо

 

Back to top button