ДРУШТВО

СНС УНИШТИО БУКУЉУ – Није уложен ни један једини динар у развој планинског туризма!

Прочитај ми чланак

Од доласка СНС-а на власт у Аранђеловцу није уложен ни један једини динар у развој планинског туризма.

Букуља која је позната по својој лепоти последњих година доживљава своју туристичку пропаст, а локални СНС не даје пет пара што на једној од најлепших планина у Шумадији нема никаквог туристичког садржаја ни смештајних капацитета.

Букуља је најбољи пример какав је однос напредњачке власти према читавом Аранђеловцу, стазе су запуштене, клупе уз стазе годинама нису обнављане, канте за отпатке не постоје…

Туристички и идејни пројекти не постоје, током читаве године једино дешавање на Букуљи је за 1. мај , и што је најгоре од свега председник општине Бојан Радовић до сада није представио никакав план како од Букуље направити туристички центар.

Исти случај је и са народним послаником Милосавом Милојевићем који је на место посланика изгледа залутао. До сада се никада на седницама скупштине није објавио и затражио од Владе Србије неко значајније улагање у развој Букуље.

До сада СНС је једино поставио сијалице уз Букуљу што је крајње небезбедно, и урађено на непрофесионалан начин јер постоји опасност од пожара.

Ово је само још један сегмент запуштености града од доласка СНС-а на власт у Аранђеловцу.

Ар Инфо

 

Back to top button