ПОЛИТИКА

ШТА ЈЕ СА ОВИМ ЧОВЕКОМ – Бојан Радовић изјавио за Курир да је СНС запослио 800 људи !

У мору лажи којима СНС обасипа грађане Аранђеловца током изборне кампање једна се издваја.

Дневни лист Курир објавио је интервју са Бојаном Радовићем одлазећим председником општине Аранђеловац, који је без длаке на језику изјавио следеће:

“Звучи апсурдно, али је истина да нас је баш тај раст привреде довео у необичну ситуацију, да немамо довољно електричне енергије. Не тако давно ми смо у сарадњи са ЕПС-ом, поставили камен темељац за нову трафо станицу “Аранђеловац 2“, чија ће изградња коштати близу 3 милиона евра и која ће обезбедити довољно електричне енергије у неколико наредних деценија. Имамо озбиљан привредни раст захваљујући подстицајним мерама, како општинским тако и републичким, број незапослених је у кратком временском року смањен за преко 800 лица.”

Ова изјава се може уједно сматрати и врхунцем изборних лажи СНС-а.

У Аранђеловцу за време владавине СНС-а није отворено ни једно једино радно место, а канцеларија општинског одбора напредњака постала је “биро за запошљавање” преко којег се партијски кадрови запошљавају у јавна предузећа. Ипак и поред тога што је СНС запослио на десетине својих кадрова по јавним предузећима тај број не стиже до 800.

Бојан Радовић уместо што измишља и јавности презентује лажи, нека почне полако да пакује ствари из општине пошто је показао да  је председник општине који није успео да реши ни једно једино питање нити је имао храбрости да се суочи са проблемима око приватизације објеката у Парку Буковичка бања.

Аранђеловцу је потребна домаћинска власт, а не партијски послушници.

Ар Инфо

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker