ПОЛИТИКА

ИЗАБЕРИ АРАНЂЕЛОВАЦ- СНС нам у град доводи НАТО војнике који су убијали наше суграђане!

Прочитај ми чланак

Група грађана “ИЗАБЕРИ АРАНЂЕЛОВАЦ” коју чине ДВЕРИ, СНП “Наши” и УГ Радник није роб најоштрије осуђује најаву да ће НАТО војници имати вежбу на територији Аранђеловца.

Постављамо питање да ли је нормално да они који су нас бомбардовали 1999. године  на територији нашег града имају војну вежбу.

Подсећамо да је НАТО 1999. године бомбардовао метеоролошке радаре на Букуљи, и као последица тога људи који су били на рашчишћавању тих рушевина су оболели од канцера и преминули.

Сетимо се само  колико је Аранђеловчана учествовало у рату 1999. године и колико је младих људи погинуло са територије наше општине од стране НАТО-а током бомбардовања.

Сада се напредњачки режим на челу са Александром Вучићем дрзнуо да у наш град доводи НАТО који је убијао невин народ по Шумадији и читавој Србији.

Постављамо питање где је сада наш председник општине и зашто ћуте сви из СНС-а. Зар они не смеју да кажу свој став да нам НАТО војници нису добродошли у Аранђеловцу.

Пошто су сада у Аранђеловцу локални избори, позивамо све грађане Аранђеловца да не дају подршку СНС-у који без икакве трунке срамоте  доводе убице нашег народа у наш лепи град, већ да гласају заокруже број 4 и подрже нашу коалицију ИЗАБЕРИ АРАНЂЕЛОВАЦ икоја сме да се бори за интересе свога града, и јасно каже НАТО војницима да су непожељни.

ИЗАБЕРИ АРАНЂЕЛОВАЦ

 

Back to top button