ЗАБАВА

АРАНЂЕЛОВАЦ – Жена избацила мужа из куће зато што је “СНС-овац” , он се жалио Вучићу!

Прочитај ми чланак

Аранђеловац – У раним јутарњим часовима Мила П. из Аранђеловца избацила је мужа из куће зато што је члан Српске напредне странке (СНС) .

Знате шта, ја се нисам удала за сендвичара и бота, смучило ми се да га гледам у шта се направио. Када смо се узели био је мушкарчина, а сада је постао полтрон и потрчко. Нисам могла више да гледам и слушам како га зову локални функционери СНС-а, и терају да иде по граду и цепа плакате опозиције и обилази народ да гласа за те хоштаплере. У више наврата сам му скретала пажњу да то више нећу да трпим, али он ме очигледно није озбиљно схватио. Читав крај нам се смејао, и хајде реците ми Ви којој жени треба такав шоња. Врхунац свега је био када нам је изнад брачног кревета окачио слику Вучића. Јутрос сам решила да прекинем са тиме и избацила сам га из куће. На капији ми је рекао да ће се жалити странци, а после ми је рекао како ме је пријавио и Вучићу што сам га  избацила. Чак ми је и претио “да не могу тако са чланом СНС-а”… рекла је за наш портал Мила П.

На наше питање да ли је она члан неке партије и да ли ће за некога гласати Мила нам је само кратко одговорила “ИЗАБЕРИ АРАНЂЕЛОВАЦ”

Иначе у Аранђеловцу су расписани локални избори за 4. март.

Ар Инфо

 

Back to top button