ЗАБАВА

ČLANU SNS-A U KOLEKCIJI FALE SAMO SENDVIČI IZ SURDULICE, PROKUPLJA I BAČKOG JARKA

Član i aktivista Srpske napredne stranke Nemanja Todorović (38) vrlo je blizu da kompletira kolekciju sendviča iz cele Srbije koje sakuplja već tri godine.

Todorovića od tog cilja dele svega tri sendviča i to iz Surdulice, Prokuplja i Bačkog Jarka, koji inače među kolekcionarima važe za primerke koje je teško nabaviti i koji su jako vredni.

Todorović je, uprkos tome što mu fale ova tri takozvana “zlatna sendviča”, najuspešniji kolekcionar među svim članovima, aktivistima i simpatizerima SNS-a.

– Za tri godine sam prisustvovao otvaranjima, presecanjima traka i stranačkim skupovima u skoro svim mestima u Srbiji. Ipak, dok su ostali članovi svoje sendviče odmah na licu mesta jeli u slast, ja sam se odricao trenutnog zadovljstva i strpljivo sakupljao sendviče. Kod kuće sam ih isušivao i potom stavljao u svoj sendvičarijum – objasnio je Todorović za Njuz.

On je iskoristio priliku da pozove stranačke kolege iz drugih odbora da mu se jave ukoliko imaju neki od sendviča koji mu fali.

– Imam duplikate sendviča iz Kraljeva, Sente, Gornjeg Milanovca i Beograda, tako da ukoliko nekome fali nešto od toga, spreman sam da dam i dva sendviča za jedan koji mi fali – rekao je Nemanja Todorović i naglasio da ga zainteresovani za menjažu mogu naći subotom od 11 do 14 časova kod Terazijske česme.

Nenad Milosavljević

NJUZ NET

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker