ЗАБАВА

ČLANU SNS-A U KOLEKCIJI FALE SAMO SENDVIČI IZ SURDULICE, PROKUPLJA I BAČKOG JARKA

Прочитај ми чланак

Član i aktivista Srpske napredne stranke Nemanja Todorović (38) vrlo je blizu da kompletira kolekciju sendviča iz cele Srbije koje sakuplja već tri godine.

Todorovića od tog cilja dele svega tri sendviča i to iz Surdulice, Prokuplja i Bačkog Jarka, koji inače među kolekcionarima važe za primerke koje je teško nabaviti i koji su jako vredni.

Todorović je, uprkos tome što mu fale ova tri takozvana “zlatna sendviča”, najuspešniji kolekcionar među svim članovima, aktivistima i simpatizerima SNS-a.

– Za tri godine sam prisustvovao otvaranjima, presecanjima traka i stranačkim skupovima u skoro svim mestima u Srbiji. Ipak, dok su ostali članovi svoje sendviče odmah na licu mesta jeli u slast, ja sam se odricao trenutnog zadovljstva i strpljivo sakupljao sendviče. Kod kuće sam ih isušivao i potom stavljao u svoj sendvičarijum – objasnio je Todorović za Njuz.

On je iskoristio priliku da pozove stranačke kolege iz drugih odbora da mu se jave ukoliko imaju neki od sendviča koji mu fali.

– Imam duplikate sendviča iz Kraljeva, Sente, Gornjeg Milanovca i Beograda, tako da ukoliko nekome fali nešto od toga, spreman sam da dam i dva sendviča za jedan koji mi fali – rekao je Nemanja Todorović i naglasio da ga zainteresovani za menjažu mogu naći subotom od 11 do 14 časova kod Terazijske česme.

Nenad Milosavljević

NJUZ NET

Back to top button