ПОЛИТИКА

ИЗАБЕРИ АРАНЂЕЛОВАЦ – Писмо грађанима Аранђеловца!

Драги суграђани,

Обраћамо вам се у име иницијативе „Изабери Аранђеловац“,  која у себи окупља све честите и поштене Аранђеловчане који мисле добро свом граду.

Писмо које вам пишемо није предизборна пропаганда, већ нужда и прека потреба да вас обавестимо какво се зло надвило над нашим лепим градом.

Као што Вам је познато, у нашем граду су за 4. март заказани локални избори, и разне политичке странке и опције су насрнуле да узму ваш глас.

Најагресивнији од свих  су ови који су сада на власти, који  вас зову телефоном, улазе у ваша дворишта, заокружују ваша имена у спискове које носе, прете вам да ћете изгубити посао уколико не будете гласали за њих…

Затим, ту су и они које предводи непомјаник из суседне нам Тополе, који се у нашем граду представља као велика опозиција садашњој власти.
Да ли може бити опозиција човек који је у власти са СНС-ом  у својој Тополи, али и на републичком нивоу, где је чак подржао и дао свој глас за смањење пензија нашим најстаријим суграђанима?

Тај непомјаник, али и онај који му је кандидат за председника општине, и који се на републичким изборима представља да је из Приштине, а на локалним изборима  да је из Гараша, имају само један задатак, а то је да изврше што већи притисак на СНС, са којим претендују да уђу у власт, како би три хектара градског парка и хотели Старо здање, Шумадија и Аркаде пали у руке тајкуна који их финансира.

Садашња власт СНС-СПС није имала храбрости, воље, ни жеље да се избори за наш парк и наше хотеле, и управо због њихове неспособности се појавила накарадна политичка опција коју предводи тополски непомјаник, који на Аранђеловац гледа као на плен и обећан добитак, уколико успе да хотели Старо здање, Шумадија и  Аркаде, као и три хекатра парка припадну његовом налогодавцу тајкуну.

Са друге стране, као једина опозиција и СНС-у и „непомјаницима“ су грађани окупљени око иницијативе „Изабери Аранђеловац“, који су отворено стали у заштиту градског парка и објеката у њему, и који су јасно изнели своје решење да се земљиште парка не може укњижити на купца и да хотел Старо здање мора остати у власништву града.

Самим тим нацртали смо себи мету на челу, и налазимо се свакодневно на удару политичких опција које не заступају интересе аранђеловчана и града, већ њихових финансијера тајкуна и политичара које Аранђеловац не интересује.

Зато вас као деца Аранђеловца молимо да нам помогнете да заштитимо и сачувамо НАШ ПАРК, НАШЕ СТАРО ЗДАЊЕ И НАШ АРАНЂЕЛОВАЦ, и да 4. марта гласате за „Изабери Аранђеловац“, како би стали на пут распродаји нашег града и онога што је наш симбол, наша душа и наше срце!

Да Аранђеловац више не воде најгори међу нама – ИЗАБЕРИ АРАНЂЕЛОВАЦ!

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker