ПОЛИТИКА

ДВЕРИ, СНП НАШИ И УДРУЖЕЊЕ “РАДНИК НИЈЕ РОБ” НАПРАВИЛИ КОАЛИЦИЈУ: Изабери Аранђеловац за будућност своје деце! (ФОТО/ВИДЕО)

Прочитај ми чланак

Српски покрет “Двери, Српски народни покрет “Наши” и Удружење грађана “Радник није роб” потписали су  споразум о заједничком изласку на локалне изборе у Аранђеловцу кроз иницијативу која ће се звати “Изабери Аранђеловац”.

На скупу су говорили Бошко Обрадовић председник Двери и народни посланик, Срђан Ного народни посланик, Иван Ивановић председник СНП “Наши”, Жељко Веселиновић из Синдиката Слоге и Миодраг Прековић члан Извршног одбора И председник ОО Двери у Аранђеловцу и Иван Ивановић испред организације Радник није роб.

Говорници су истакли важност овог окупљања и да је то прави спој политичке и синдикалне борбе против власти.

 

– У политичком безумљу у којем живимо када власт покушава да на сваки начин уништи све патриотске опције, сасвим је логично да се повезујемо и да на тај начин направимо праву опозицију садашњој власти. Пред нама ће у 2018. години бити бурни догађаји, почевши од избора па све до најаве доношења коначног статуса Косова. Сасвим је извесно да ћемо постићи веома добар резултат на предстојећим изборима, а колика је заинтересованост грађана, најбоље говори број људи који се окупио на трибини и потписивању нашег споразума – каже за наш портал лидер СНП Наши Иван Ивановић.

Погледајте видео са скупа:

Извор: Правда

Back to top button