ПОЛИТИКА

ЗАПЛАКАЛА СФИНГА У ПАРКУ – Не може више да гледа шта раде напредњаци!

Прочитај ми чланак

Аранђеловац –  Скулптура  чувеног вајара Ивана Мештровића која се налази у Аранђеловцу на самом улазу у парк Буковичке бање јутрос је затечена у сузама.

Репортери нашег портала направили су интервју са њом и разлог за њене сузе, али и могући одлазак из Аранђеловца је катастрофална градска власт.

Ево ја се деценијама налазим на истом месту, и као што знате имам најбољи поглед на градску улицу  и читав град.  Ово што се сада дешава до сада нисам видела. Виђала сам разне власти, али оволико да се не води рачуна о граду и парку, то до сада нисам доживела. Питам се ради ли ико шта, осим што седе у општини и пију кафе. Само говоре о асфалту у реконструцијама, а парк и град изгледају као паланка.

Па нисам ја дошла овде из дворишта Белог двора, да би била на горем месту. Више не смем ни да се окрећем ка хотелима Старо здање и Шумадија, очекујем сваког часа да падну. Кажу треба неки тајкун да их узме за џабе, па ме интересује има ли ова општина домаћина који се брине о њој, или је плаћен да бежи и да ћути. Скоро је најавио да ће на седници скупштине општине изнети истину о томе шта се ради око градских хотела, и нема га. Поново се сакрио и ћути.

Решила сам да сачекам да прођу избори, па онда куд који мили моји. Ако ови неспособни напредњаци поново победе, враћам се кући.

Ако ти је стало до мене, онда ИЗАБЕРИ АРАНЂЕЛОВАЦ, изјавила је за наш портал градска Сфинга.

Ар Инфо

Back to top button