ВЕСТИ

Хуманитарна модна ревија 24. децембра у Аранђеловцу

Прочитај ми чланак

Са циљем сакупљања новца за лечење малог Аранђеловчанина Василија Пантелића 24. децембра у СРЦ Шумадија Арандјеловац ће се одржати хуманитарна модна ревија под слоганом “НЕ МОЖЕМО ПОМОЋИ СВАКОМ АЛИ СВАКО МОЖЕ ПОМОЋИ НЕКОМ!”

Афирмисана модна креаторка Нела Исаковић модног бренда DOMINO KIDS и CANE CORSO учесник сваке године престижног модног догађаја FASHION SELECTION ће доћи у Аранђеловац и обући 100 малишана који ће прошетати модном пистом! Деца манекени из Аранђеловца ће имати прилику да се упознају са појмовима STAGE, BACKSTAGE, FITING и буду део праве модне ревије, јер креаторка доводи свој тим који организује ревије на модним догађајима а и забаве се!

Некима од њих ће то бити први пут да наступе пред публиком а биће и оних иза којих је пуно манекенских корака на разним пистама јер ће бити и деца из реномиране модне агенције SELECT MODEL AGENCY из Београда, чији је власник препознао хуманост у креаторкиној жељи да помогне малом Василију, па је ангажовао своје школоване манекене! Дечица ће носити моделе DOMINO KIDS познате дечије марке, удобних делова одеће од природних материјала и креација врло препознатљивих међу малим анђелима! А моделе специјалне израде који прате светске трендове и носе млади са стилом и ставом CANE CORSO ће носити манекени који потичу из Аранђеловца а раде за познате дизајнере!

Пре наступа Нелиних лептирића биће културноуметнички програм, наступиће Црквени хор СВЕТА АНАСТАСИЈА СРПСКА, хор пензионера Аранђеловац, ученици из музичке школе Петар Илић, ансамбл културно уметничког друштва Електропорцелан, плесног студија РМП!

Водитељ ће бити Драган Маринковић Маца! Програм разноврстан за све узрасте, а помоћ малом Василију куповином улазница симболичних 200динара! У хали ће бити кутије за оне који желе да дају добровољни прилог !

Посетиоци су замољени од Василијевих родитеља да понесу пластичан чеп јер ће подржати акцију ЧЕПОМ ДО ОСМЕХА за децу са хендикепом! Многи Аранђеловачки предузетници као друштвено одговорне фирме су узели учешће у овом хуманом догађају и својим донацијама помогли у организацији и обезбедили поклоне за најуспешније мале манекене!

За Василијево лечење у иностранству су отворени жиро рачуни динарски и девизни а отворен је  и СМС БРОЈ 421 на 3030 за све мобилне мреже, цена поруке је 200 динара!

Одгајивачница AR PEDIM LINE је дала на лицитацију мушко штене ротвајлера старо 6 месеци са педигреом о чему се сви заинтересовани могу лицитирати на ФБ профилу тј.страници ДЕФИЛЕ ЗА ВАСИЛИЈА.

Позивају се сви људи добре воље да у овом пред праничном расположењу дођу забаве се и помогну маленом Василију за срећније одрастање!

150 малишана из Аранђеловца ће тог дана показати шта значи бити хуман а на Вама је да дођете и подржите их да у Нову годину уђете богатији за један хумани гест!

Back to top button