ВЕСТИПОЛИТИКА

Двери Аранђеловац: Вучићева посета Аранђеловцу је врхунац лицемерја

Прочитај ми чланак

Да ли у склопу предизборне кампање пред наступајуће локалне изборе у Аранђеловцу или због сопствене промоције и сакупљања јефтиних политичких поена није толико битно, Александар Вучић је посетио Техничку школу у Аранђеловцу где се пре извесног времена догодио случај вршњачког насиља. Можда је притом желео и да смири страсти међу посвађаним аранђеловачким напредњацима, након последње седнице СО Аранђеловац. Како год било, Вучићева посета школи је врхунац лицемерја и злоупотребе деце у политичке сврхе. И то из више разлога…

Пре свега, на Вучићевој и СНС-овој партијској телевизији „Пинк“ се свакодневно, кроз разне ријалити програме, промовише насиље, неморал и блуд, а Александар Вучић то ниједном није осудио, а камоли затражио да се одузме национална фреквенција тој телевизији. Такође, насиље и батинаши су манир Српске напредне странке где год да се одржавају избори, а поготово локални. То смо били у прилици више пута да видимо, када су неистомишљеници СНС-а и Александра Вучића пребијани, а кривичне пријаве против тих батинаша завршавале у ко зна којим фијокама.

Све у свему, целокупна представа Александра Вучића Техничкој школи у Аранђеловцу је врхунац лицемерја, јер су он и Српска напредна странка водећи промотери насиља сваке врсте у Србији.

 

ОО Српски покрет Двери Аранђеловац

Back to top button