ВЕСТИПОЛИТИКА

Двери Аранђеловац: општинска власт је у тоталном колапсу

Прочитај ми чланак

Гледајући последњу седницу СО Аранђеловац, евидентно је да је општинска власт СНС-а у тоталном колапсу. Одборници владајуће већине више и не крију своје незадовољство радом општинске власти, тако да су на јучерашњој седници СО Аранђеловац јавно критиковали и предлоге власти и председника општине г-дина Бојана Радовића и народног посланика г-дина Милосава Милојевића. У прилог томе да у Аранђеловцу власт више не функционише, иде и оставка председника Комисије за буџет који је изнео јавне критике свега онога о чему Српски покрет Двери годинама уназад говори, а што се пре свега односи на капиталне пројекте који се из године у годину преписују, а још нису ни започети. На самој седници СО Аранђеловац била је приметна нервоза свих функционера СНС-а, подстакнута страхом од губитка власти. Од напредњачких одборника чули смо да не постоје тимове и стручни људи који воде Аранђеловац, а на шта је Српки покрет Двери одавно указао.

Такође, СНС је показала да не жели Аранђеловац као породичан град, одбијањем да на дневни ред седнице СО Аранђеловац уврсти Породичну декларацију коју је поднео Српски покрет Двери.Све су то разлози да позовемо председника општине Бојана Радовића да поднесе оставку, што би у овом тренутку било једино рационално решење.

Време је за нове људе, за породичну политику, за бригу о сваком нашем суграђанину и Српски покрет Двери је спреман да Аранђеловац води у том правцу.

ОО Српски покрет Двери Аранђеловац

Back to top button