ПОЛИТИКА

СНП НАШИ – Највећи кривац за насиље су СНС и Александар Вучић

Прочитај ми чланак

СНП “Наши” ОО Аранђеловац обраћа се јавности поводом немилих дешавања у Аранђеловцу. Буру коју су изазвали снимци пребијања ученика по школама, постављају свима нама питање “шта се то догађа са нашом омладином” и који су јој узори у васпитавању и одрастању.

Можда најбољи одговор на то питање  дају управо девојчице које су извршиле вршњачко насиље над својом другарицом, оправдавајући свој потез “да су се само играле ријалитија”.

Србија се налази у ситуацији када нашу омладину васпитавају различити ријалити програми, Пинк, Хепи,Маце дискреције и остале старлете.

Оно што је још страшније и погубније по српско друштво то је да председник Србије Александар Вучић даје пуну подршку оваквим телевизијским форматима, и хвали људе попут Жељка Митровића и Миломира Марића који су њихови творци.

То не треба да нас чуди, јер садашњој власти као и оној претходној одговара да се омладина заглупљује непримереним садржајима преко телевизија и дневних новина и магазина који су под њиховом контролом.

И оно што је најприметније, да све телевизијске станице и штампани медији који су под контролом СНС-а предњаче у вулгарности и банализацији.

СНП “Наши” постављају и питање Александру Вучићу и СНС-у да ли су од доласка на власт урадили нешто на томе да поново дође до емитовања школског и образовног програма на РТС-у или су наслеђе Демократске странке које се огледа у “Великом брату” подигли на још бизарнији и вулгарнији ниво.

СНС је уништитељ српске омладине, породице и културе и Александар Вучић одлично зна за ону чувену крилатицу да народу треба дати “Хлеба, игара и крви” и да ће му владавина бити осигурана на дуг период.

Српско друштво управо доживљава  слом у сваком погледу, а наша деца су прави показатељ наше пропасти коју смо доживели.

Информативна служба

СНП “Наши”

 

Back to top button