ОГЛАСИ

НАСТАВЉА СЕ УЖАС У АРАНЂЕЛОВЦУ! Појавио се нови, бруталнији снимак малтретирања ученика!

Прочитај ми чланак

Још се у јавности није стишала бура око снимка вршњачког насиља из једне средње школе у Аранђеловцу, испливао је још један монструозан видео у коме ђаци малтретирају ученика.

Да све буде бизарније ради се о Економско-угоститељској школи Слободан Минић у Аранђеловцу која се налази одмах до Техничке школе Милета Николић у којој је снимљен први видео у коме ученици малтретирају другарицу.

Грађани Аранђеловца су остали шокирани другим снимком вршњачкога насиља који је јуче почео да се шири овим градом.

Како незванично сазнајемо дечак у црној јакни је И.Т. син С.Т. иначе локалног силеџије који је познат по томе да бије децу. Дечак који се види на снимку обучен у плавој јакни је М.О. такође познат по веома проблематичном понашању.

“Овај дечко их се плаши и трпи насиље јер ова два момка имају подршку С.Т. званог Тома Вампир и он им реши сваки проблем са школом или полицијом. Такође познати су и по изнудама новца, узимају деци паре за ужину. Педагог зажмури на једно око јер не жели проблеме”, прича нам саговорник добро упућен у целу ситуацију.

Према речима неколико људи из Аранђеловца са којима смо разговарали проблем је што нико не реагује на ово што се дешава.

“Мали је Аранђеловац град, сви се знају. А они без заштите нажалост ћуте и трпе насиље”, причају нам.

Прочитајте целу вест и погледајте снимак овде

Извор: Курир

Back to top button