ДРУШТВО

Овако се Руси обрачунавају са педофилима (ВИДЕО)

Прочитај ми чланак

Група младића из Русије одлучила се обрачунати се са криминалцима и педофилима.

Један од наших другова је умро а након што смо га сахранили одлучили смо да се на неки начин осветимо.

Младићи из Русије, штите децу широм те земље од педофила тако што намамљују сексуалне манијаке преко друштвених мрежа, а потом их сниме и видео-материјал на којима су осумњичени педофили у главној роли постављају на интернет.

Групу од 15 младића предводи Данил Шаманов (31). Они отварају профиле на друштвеним мрежама преко којих педофили врбују и траже децу. На интернету се представљају као дечаци и девојчице.

После одређеног времена педофили излазе из сенке, успостављају контакт са њима. Како време одмиче многи од њих желе да организују и сусрет уживо са децом са којом су се дописивали.

Коначно, када је сусрет договорен, педофила уместо детета на заказаном месту, које је обично стан или кућа, чека 15 крупних младића. Ти сусрети бележе се и видео камером, а снимљени материјал се поставља на интернет. Неретко, педофили буду пребијени.

„То је наш метод. Показујемо како можете да ухватите људе користећи социјалне мреже“, каже Шаманов.

Он додаје да постављајући садржај онлајн они откривају имена и изглед педофила. Такође, група сарађује са полицијом, која је, после њихових акција, ухапсила или покренула случајеве против више од 30 педофила.

Шамилов је објаснио да је његова група формирана још 2009. године, али да је разлог био другачији.

„Један од наших другова је умро јер се предозирао дрогом крокодил. Након што смо га сахранили одлучили смо да се на неки начин осветимо“, рекао је Шаманов.

„Нисмо желели буквално да пребијамо дилере дрогом. Добро, заправо их и јесмо тукли, али нисмо хтели да завршимо у затвору. Зато смо одлучили да ловимо педофиле и да тако учинимо добро дело“, каже он.

Шаманова група није једина која се обрачунава са педофилима. Познат је и случај када су у граду Магниторску, активисти једне друге групе ухватили педофила старог 27 година који је мислио да је уговорио састанак са дечаком старим 15 година.

Тог младића су дочекали у стану где је мислио да ће га чекати тинејџер, претукли, скинули и на челу му написали „педофил“. Снимак су поделили на друштвеним мрежама уз коментар:

„Ти си геј ако ово не поделиш“.

Извор: Правда

Back to top button