ВЕСТИ

ВУЧИЋЕВИ ДОНАТОРИ ИЗ АРАНЂЕЛОВЦА – БАХАТИ НАПРЕДЊАЦИ НЕ ЗАСЛУЖУЈУ ДА И ДАЉЕ ВОДЕ АРАНЂЕЛОВАЦ

Прочитај ми чланак

Грађанима Аранђеловца достављамо на увид списак донатора кампање Александра Вучића за председничке изборе 2017. године. На списку се налази 47 Аранђеловчана који су са по 40.000 динара донирали Вучићеву председничку кампању, што укупно износи 1.880.000 динара, односно 15.500 еура.

На списку се налазе: народни посланик из редова СНС-а и председник ОО СНС Аранђеловац, потпредседник општине Аранђеловац, председник Скупштине општине Аранђеловац, потпредседник Скупштине општине Аранђеловац, директори јавних предузећа и установа, чланови општинског Већа, одборници СНС-а у СО Аранђеловац, радници општинске управе и јавних предузећа… С тога се питамо: да ли ови људи и даље заслужују да воде општину Аранђеловац?! Јер, док наше суграђане лечимо СМС порукама, док се за реновирање болнице у Аранђеловцу траже донатори и спонзори, док се смањују плате пензије, бахати напредњаци донирају по 40.000 динара Александру Вучићу. Желимо да напоменемо и да је донирани новац, оквирно, једнак месечној плати многих донатора са списка, а појединима је то и једна и по месечна плата. Из тог разлога постављамо питање ОО СНС Аранђеловац, али и донаторима са списка: да ли сте толико заљубљени у Александра Вучића, па сте донирали новац за његову кампању или вам је, од стране СНС-а, дат новац како бисте уплатили на рачун, а све како би се тај новац „опрао“?

На крају би подсетили да бахатост није ништа ново за Српску напредну странку, јер су пре само три месеца организовали журку за своје присталице на отвореном базену у Гарашима, што је коштало преко 1.000.000 динара, односно око 10.000 еура.

 

Информативна служба Двери у Аранђеловцу

 

Back to top button