ВЕСТИПОЛИТИКА

СНП НАШИ – Почело је и планско урушавање хотела Шумадија, шта ради стечајни управник???

Прочитај ми чланак

СНП “Наши” скрећу пажњу јавности у Аранђеловцу да је почело планско урушавање хотела Шумадија, и то на исти начин како је уништен и хотел Старо здање.

До пре само пар месеци сви прозори на хотелу су били читави и ни један није био отворен

По раскиду приватизације са власником хотела Извор Мирољубом Алексићем, кључеви хотела остали су код стечајног управника Михаила Марковића, који је кључеве давао Драгану Тодоровићу директору хотела Извор у више наврата.

У последњих месец дана приметно је да се хотел Шумадија плански уништава тако што се разбијају прозори, и отварају сви који се налазе на вишим спратовима, како би у хотел упадала киша и снег који нам предстоји.

 

На исти начин уништен је и хотел Старо здање, а сада се исти метод спроводи и са Шумадијом.

СНП “Наши” поставља питање да ли се то плански ради како би јавности било представљено како је једини спас за хотеле “који су руинирани” приватизација од стране Мирољуба Алексића?

Такође, постављамо питање и стечајном управнику Михаилу Марковићу на који начин се брине о хотелима који су му поверени и шта је урадио конкретно да се спречи њихово даље демолирање?

И на крају, тражимо од председника општине Бојана Радовића да обезбеди чуваре који ће спречити даље демолирање хотела, као и да општина Аранђеловац што пре реши ово питање које тишти све Аранђеловчане.

Информативна служба

СНП “Наши”

Back to top button