ВЕСТИ

Ана Брнабић смењује Вулина, Марија Обрадовић нови министар одбране?!

Прочитај ми чланак

Београд – Ана Брнабић ускоро ће покренути смену Александра Вулина са места министра одбране после бројних афера у јавности, пише Курир.
Нови министар одбране биће Марија Обрадовић, високи функционер СНС из Краљева и председница Скупштинског одбора за безбедност.
Вулиново име се безмало годину дана помиње у аферама, од злоупотребе фондова за ратне војне инвалиде у претходном министарству до афере куповине стана, када је изјавио да је 23 пута ишао код тетке у Канаду по новац.
Избор Обрадовићке ублажиће последице Вулинових афера, а актуелном режиму омогућава да се народу сервира прича да „ће Србија по први пут у историји имати жену министра одбране“, што ће добро доћи пред скорашње изборе у Београду, пише Курир.
Иначе, протеклих дана спроведена је „тиха чистка“ Вулинових кадрова у Министарству за социјална питања које води Зоран Ђорђевић. Смењено је на десетине директора герантолошких центара, функционера министарства који су у Вулиновој странци, што иде у прилог тези да је доскорашњи сарадник у немилости јачег коалиционог партнера у Влади Србије.
Курир

Back to top button