ПОЛИТИКА

Информер је медијска димна завеса за издају Косова

СНП „Наши“ скрећу пажњу јавност да је дневни лист Информер,  постао медијска димна завеса за предају Косова и Метохије шиптарским терористима. Сви погрешни потези Владе Србије, почевши од потписивања „Бриселског споразума“ , па до преговора са шиптарским терористима се кроз Информер опевавају као велике победе српске дипломатије, а у реалности се ради о трагичним поразима.
Информер је постао медијско средство како се не би сазнала права истина, шта се дешава са нашом Јужном покрајином, и како би се јавност што више слудела, кроз ширење лажних информација.
Информер никада ни реч није написао о катастрофалном „Бриселском споразуму“ преко којег је Влада Србије  дала одрешене руке шиптарским терористима да улазе у међународне институције, али зато „грчевито“ подржава председника Вучића у „кампањи“ да Косово не уђе у УНЕСКО што је тотални апсурд. Јер су управо Александар Вучић и Ивица Дачић  кроз поменути споразум то дозволили лажној држави Косово.
Информер је суштински гледано про-шиптарско гласило које ради на одвајању Косова и Метохије од Србије и које ради за интересе шиптарске мафије и терориста.
СНП „Наши“ због свега поменутог позивају грађане на бојкот ШИПТАРСКИХ НОВИНА ИНФОРМЕР!
Информативна служба
СНП „Наши“
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker