ПОЛИТИКА

Информер је медијска димна завеса за издају Косова

Прочитај ми чланак
СНП “Наши” скрећу пажњу јавност да је дневни лист Информер,  постао медијска димна завеса за предају Косова и Метохије шиптарским терористима. Сви погрешни потези Владе Србије, почевши од потписивања “Бриселског споразума” , па до преговора са шиптарским терористима се кроз Информер опевавају као велике победе српске дипломатије, а у реалности се ради о трагичним поразима.
Информер је постао медијско средство како се не би сазнала права истина, шта се дешава са нашом Јужном покрајином, и како би се јавност што више слудела, кроз ширење лажних информација.
Информер никада ни реч није написао о катастрофалном “Бриселском споразуму” преко којег је Влада Србије  дала одрешене руке шиптарским терористима да улазе у међународне институције, али зато “грчевито” подржава председника Вучића у “кампањи” да Косово не уђе у УНЕСКО што је тотални апсурд. Јер су управо Александар Вучић и Ивица Дачић  кроз поменути споразум то дозволили лажној држави Косово.
Информер је суштински гледано про-шиптарско гласило које ради на одвајању Косова и Метохије од Србије и које ради за интересе шиптарске мафије и терориста.
СНП “Наши” због свега поменутог позивају грађане на бојкот ШИПТАРСКИХ НОВИНА ИНФОРМЕР!
Информативна служба
СНП “Наши”
Back to top button