ВЕСТИ

ГДЕ СЕ БАЦА БУЏЕТ ГРАЂАНА – ТВ Сунце за две године добило 8 400 000 динара наших пара!

Прочитај ми чланак

СНП “Наши” најоштрије осуђује расипање новца из буџета општине Аранђеловац од стране руководства општине, која већ по ко зна који пут даје милионска средства ТВ Сунце из Аранђеловца, а која уместо да буде информативни центар свих грађана, служи као испостава локалних тајкуна.

Подсећамо, да је  власник ТВ Сунце, упрегао свој “медијски” сервис у службу Мирољуба Алексића, власника хотела Извор, који има нескривену жељу да постане и власник читавог Аранђеловца, грдског парка и Буковичке бање, и да се преко своје телевизије на бруталан начин обрачунавао са свима који се томе противе.

СНП “Наши” подсећа општинско руководство да се у буџет града слива новац СВИХ грађана Аранђеловца, и да већина Аранђеловчана не жели да се од ЊИХОВОГ НОВЦА финансира телевизија која ради против интереса ГРАЂАНА АРАНЂЕЛОВЦА.

Посебно напомињемо медијску харангу против председника СНП “Наши” од поменуте телевизије, која се финансира и од нашег новца, и чији је  власник рекао да председник СНП “Наши” никада неће гостовати  на њој, али му сасвим одговара да узима милионе динара политичких неистмишљеника.

Информативна служба

СНП “Наши”

Back to top button