ЗАБАВА

Е ОВО ЈОШ НИСТЕ ЧУЛИ – Купио теглу ајвара и у њој пронашао вештачку вилицу!

Прочитај ми чланак

Аранђеловац – На градском пијацу у Аранђеловцу, мештанин Милан З. купио је теглу ајвара од продавачице на тезги. Када је дошао кући, сачекало га је велико изненађење.

Милан З. који је купио теглу ајвара на пијацу у Аранђеловцу, пронашао је у њој доњу вештачку вилицу, за коју се испоставило да је од старице која је кувала ајвар, и која јој је упала у шерпу приликом кувања. Старица је приликом пуњења тегли, убацила и своју доњу вилицу у једну, која је завршила на градској пијаци.

Верујте ми никада више нећу пробати ајвар у животу, појео сам готово пола тегле, када је кашика закачила у нешто. Завукао сам руку и извукао сам доњу вештачку вилицу. Моментално ме је ухватила мука, нисам могао да верујем шта ми се дешава, појео сам више од пола тегле пре него што сам наишао на њу. Имам трауме и кошмаре, више не смем ни паштету да отворим, јер не знам шта ће испасти из ње. Све ми се згадило да једем, смршао сам преко десет килограма, рекао је Милан З. за Ар Инфо.

Иначе за Ар Инфо старица Зорка Ј. која је кувала ајвар потврдила је догађај, и замолила је Милана З. да јој врати вилицу, а она ће му у замену дати још једну теглу ајвара.

Ар Инфо

Back to top button