ЗАБАВА

ЦРНА ХРОНИКА – Ухапшена продавачица која је бушила кондоме – ХТЕЛА ДА ПОВЕЋА НАТАЛИТЕТ!

Прочитај ми чланак

Аранђеловац – Током јучерашњег дана ухапшена је продавачица М.З. (60) –   (продавница позната редакцији) која је већ више месеци иглом за шивење бушила кондоме, а затим их враћала у кутије.

По речима М.З. она је само желела да се што више повећа наталитет, а на то је навело када је видела колико младих људи користи заштиту приликом вођења љубави.

Продавачица је откривена након низа притужби корисника кондома власнику продавнице, да је он крив јер продаје бушне кондоме, и да ће он морати да издржава децу која су се родила.

Газда продавнице је током ноћи убацио камере у објекат, и имао је шта да види. Продавачица М.З. током радног времена вадила је кондоме из кутијај а затим их бушила иглом и поново враћала.

По првим проценама у Аранђеловцу се на овај начин родило око 100 беба, а више од 50 парова тражи одштету од власника продавнице.

Ја заиста не знам шта сада да радим, нити сносим икакву одговорност, па нисам их ја бушио. Ја једва издржавам и моју децу, а како ћу још њих педесет, је стварно не знам Већ цео град прави спрдњу самном и вичу ме по улици “Где си ћалееее” рекао је за наш портал Ј.О. власник продавнице.

Ар Инфо

 

Back to top button