ЗАБАВА

ЦРНА ХРОНИКА – Ухапшена продавачица која је бушила кондоме – ХТЕЛА ДА ПОВЕЋА НАТАЛИТЕТ!

Аранђеловац – Током јучерашњег дана ухапшена је продавачица М.З. (60) –   (продавница позната редакцији) која је већ више месеци иглом за шивење бушила кондоме, а затим их враћала у кутије.

По речима М.З. она је само желела да се што више повећа наталитет, а на то је навело када је видела колико младих људи користи заштиту приликом вођења љубави.

Продавачица је откривена након низа притужби корисника кондома власнику продавнице, да је он крив јер продаје бушне кондоме, и да ће он морати да издржава децу која су се родила.

Газда продавнице је током ноћи убацио камере у објекат, и имао је шта да види. Продавачица М.З. током радног времена вадила је кондоме из кутијај а затим их бушила иглом и поново враћала.

По првим проценама у Аранђеловцу се на овај начин родило око 100 беба, а више од 50 парова тражи одштету од власника продавнице.

Ја заиста не знам шта сада да радим, нити сносим икакву одговорност, па нисам их ја бушио. Ја једва издржавам и моју децу, а како ћу још њих педесет, је стварно не знам Већ цео град прави спрдњу самном и вичу ме по улици “Где си ћалееее” рекао је за наш портал Ј.О. власник продавнице.

Ар Инфо

 

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker