ЗАБАВА

ЦРНА ХРОНИКА – Жена пребила мужа у Аранђеловцу, ухватила га у превари са комшијом!

Прочитај ми чланак

Аранђеловац – У понедељак у преподневним часовима, Јована С. нанела је тешке телесне повреде супругу Милошу С. из Аранђеловца, којег је ухватила у превари.

По наводима полиције, Јована С. ухватила је свог супруга Милоша С. у превари у раним јутарњим часовима, а затим му нанела низ тешких телесних повреда. Јована С. кренула је на посао, али се након одласка сетила да није понела новчаник, да би се након пола сата вратила до куће да га узме.

Како је ушла у стан, зачула је чудне звукове у стану, а затим је свог супруга који је стигао у рано јутро са пута, пошто је возач камиона, видела у брачном кревету како води љубав са својим комшијом Перицом.

У афекту, супруга је узела металну дршку од усисивача и задала супругу низ удараца, а није био поштеђен ни његов љубавник.

Да сам затекла било шта друго било би ми лакше. Да ме је варао са неком комшиницом, пријатељицом, не би се толико ни наљутила. То су уобичајене ствари у браку. Али да ми је муж хомосексуалац, то нисам могла да поверујем ни у најлуђим сновима. Ово је велико разочарење за мене. Милош је за мене био појам мушкости, али када сам чула како му Перица виче Мацо моја и мази га по глави, док воде љубав, у мени је изазвало напад беса, и нисам гледала где ударам, рекла је за Ар Инфо супруга Јована С.

Овој ујдурми крај ће се очигледно назрети тек на суду, а портал Ар Инфо поручују супругама које мужеви варају са женама да буду срећне.

Ар инфо

Back to top button