ЗАБАВА

АРАНЂЕЛОВАЦ – На стабљикама кукуруза родиле банане!

Прочитај ми чланак

Аранђеловац – У селу Трешњевица надомак Аранђеловца, у домаћинству Милорада Ж. у њиви која се простире на пет хектара земље, уместо посађеног кукуруза на стабљикама су родиле банане.

“Посејао сам пет хектара кукуруза, имао сам доста среће да буде добар род, и поред тога што је била велика суша. Заобишло ме је и ово велико невреме, али када смо требали да оберемо кукуруз имао сам шта и да видим. Више од пола рода нису били клипови кукуруза, него банане…

Овако нешто никада до сада нисам видео, а ни чуо. Право да вам кажем не знам шта ћу да радим са оволиким бананама јер брзо труле, делио сам по комшилуку, жена прави банана торте и продаје, али то не може да извуче ни делић уложеног новца“ , рекао је за Ар Инфо Милорад Ж.

Несрећа која је задесила ово домаћинство не завршава се само тиме што им уместо кукуруза рађају банане, већ им се и цело село подсмева и прави шале на њихов рачун, па су их прозвали  “бананице”, говори очајан домаћин.

О овом феномену да уместо кукуруза рађају банане, тек ће се позабавити бројне светске институције које су контактирале Милорада и који очекује њихов долазак.

Ар Инфо

Back to top button