ВЕСТИ

Ево како је Мирољуб Алексић узео подстицајна средства од Општине Аранђеловац, а затим отпустио раднике!

Прочитај ми чланак
Подстицајним мерама Општине Аранђеловац и Републике Србије,  а на основу Уговора закљученог између Општине и инвеститора Мирољуба Алексића од септембра 2011. године инвеститору је учињен уступак вредан 76 милиона динара. Подстицајне мере Одлуком о подстицајним мера за запошљавање (Сл.Гласник Општине Аранђеловац број 31 од 16.-тог септембра 2011-те) предвиђена је и ОБАВЕЗА инвеститора да запосли одређен број радника и на тај начин оствари право на субвенцију и на тај начин инкасира (“уштеди”) поменуту цифру.
Обавеза инвеститора је трајала до пре недељу дана, тако да је, овај “високоморални” инвеститор, ОДМАХ по истеку обавезе за запошљавање одређеног броја радника, исте, истог момента ОТПУСТИО.
И ко може веровати таквом човеку?
Ко?
Ко може веровати да ће на поштен и фер начин извршити преузимање Букуовичке Бање, овог пута у стечају, када му сви потези “смрде нечовјештвом”?
Како даље сазнајемо од нашег инсајдера, планира се, пошто је јасно да за нормално функционисање недостаје много више од 34 радника, планира се запошљавање радника са Општине Топола.
Са правом се питамо да ли планира остваривање неке нове субвенције на поменутој Општини или  се као финансијер укључује у изборну трку,  како би на тај начин обезбедио своје заступнике у Аранђеловачком парламенту на предстојећим локалним изборима.
Ана Петровић
Back to top button