АРАНЂЕЛОВШТИНЕВЕСТИ

(ФОТО) ОВАКВУ БАХАТОСТ ЈОШ НИСТЕ ВИДЕЛИ – Хтео да спречи да прођу возила за отварање Смотре “Мермер и звуци”!

Прочитај ми чланак

Погледајте како је на дан отварања Смотре “Мермер и Звуци” нови власник објекта “котларница” у Парку “Буковичка Бања, паркирао свој ауто и блокирао пролаз за технику која је требала да прође до “Отворене сцене”.

Објекат котларнице дат је од стране Драгана Тодоровића, директора Хотела Извор, као компензација за неиспуњене обавезе према новом власнику.

Власник је “пријавио полицији да му се ауто покварио”, а техника је морала да прође стазама поред специјалне болнице.

Иначе ово није први проблем који је настао од како је Драган Тодоровић објекат у самом центру парка дао приватном лицу. Најпре је пресечена вода за уметнике од стране новог власника, који тик до колтарнице имају своју радионицу.

Затим је око котларнице поређао камење како би ваљда оивичио свој објекат, и показао грађанимада ту нико не сме да прилази, али изгледа и да пролази, што се показало са возилима технике.

Ар Инфо захтева да од надлежних органа да што пре испитају како је могуће да је објекат у центру Парка “Буковичка Бања” припао приватном лицу, и поред тога што се налази  у зони парка који је са свим својим објектима и скулптурама заштићено културно добро, тј просторно културна целина и као таква је под заштитом државе.

Ар Инфо

Back to top button