ВЕСТИ

ОСВЕТИО СЕ ДЕЦИ – Мирољуб Алексић укинуо попуст за Аква парк малишанима Аранђеловца!

Прочитај ми чланак

Аранђеловац – Власник Хотела Извор, Мирољуб Алексић, киван због негативне реакције Аранђеловчана на његове покушаје да преузме хотеле у парку Буковичке Бање и три хектара земљишта парка, одлучио је да им се освети.

Пошто се читав град подигао на ноге и решио да стане у заштиту своје културне баштине, Мирољуб Алексић поново је показао своје право лице, и у осветничком заносу УКИНУО ЈЕ ПОПУСТ ЗА АРАНЂЕЛОВЧАНЕ ЗА АКВА ПАРК, тако да градски малишани од пре пар дана морају да плаћају пуну карту за улазак.

После претње да ће затворити Хотел Извор, ако се не испуне његови захтеви да преузме све хотеле у Парку ББ и три хектара земљишта, Мирољуб Алексић поново је показао своје право лице, и још једном на себе навукао мржњу читавог града.

Аранђеловац није ничији плен, тако да господин Алексић треба да схвати да не може да ратује против читавог града. Прво и основно  најбоље би му било да смањи своје апетите и промени “саветнике”, иначе у супротном стварно ће морати да затвори хотел како је већ и најавио.

Све у свему, сраман чин!

Ана Петровић

Back to top button