ПОЛИТИКА

Предавање Др Мирољуба Петровића 1. јула у Хали спортова у организацији Алтернативе!

Прочитај ми чланак

У Хали спортова на Новом Београду 1. јула Алтернатива организује предавање „Битка за здраву Србију“ Др Мирољуба Петровића, оснивача Центра за природњачке студије и редовног видео колумнисте портала Информер.рс


Због великог интересовања на прошлим трибинама Алтернативе као и због великог броја људи који су изразили жељу да поново чују предавање Мирољуба Петровића, ово предавање организује се други пут, 1. јула 2017. у Хали спортова на Новом Београду са почетком у 19 сати, а улаз је слободан.

Др Мирољуб Петровић основао је Центар за природњачке студије, као непрофитну организацију са циљем да научно докаже и популарише библијско Стварање и принципе здравог живота. Центар је најпре започео свој рад у Србији, а затим у Сједињеним Америчким Државама. У оквиру Центра за природњачке студије постоје више центара и института, попут Института за природну медицину и Института за националну историју.

Петровић је и један од оснивача Центра за антрополошке студије, који се бави проблемом секти у Србији.

Мирољуб Петровић је до сада написао шест књига: „Наука и проблем смрти“, „Ко влада светом“, „Тајна срећног живота“, „Брак и породица“, „Основи теократије“ и „Православље за почетнике“.

АЛТЕРНАТИВА

 

Back to top button