АРАНЂЕЛОВШТИНЕВЕСТИ

ВИЂЕЊЕ ЈЕДНОГ АРАНЂЕЛОВЧАНИНА – АЛЕКСИЋЕВЦИ VS АРАНЂЕЛОВЧАНИ

Прочитај ми чланак

Фејсбук пост нашег суграђанина Дејана Миланова

Пре пар постова сам писао о ситуацији на овој утакмици између Алексићеваца и Аранђеловчана!

Невероватан обрт!

Дуговремено вођство Алексићеваца са чак три гола предности, анулирао је Ћира са екипом тамбураша! Све се догађа у последњим тренуцима утакмице, али невероватна чињеница је то што тим Алексићеваца чине професионалци, дриблери, крљатори, фолиранти, интригатори, падавичари у шеснаестерцу… док је омалени Ћира свој тим сачинио од храбрих људи и ЖЕНА!!!
Ето они изједначише, а тада се скроз из позадине убацује још један носилац храброг срца И.Ивановић и највећем дриблеру у тиму Алексићеваца протура лопту кроз ноге неколико пута и тера га својом игром да даје аутоголове! И то ЧАК ТРИ АУТОГОЛА ЗАРЕДОМ!!!!!

Нико се томе није надао!

Можда је И.Ивановић памећу, можда Божијим Благословом или пак пуком срећом успео да постигне ову предност, а можда је и тај велики дриблер оматорио, спласнуо, постао дементан, спор, тром….!

Ко зна???

У сваком случају храбро срце тамбураша и И.Ивановића су у последњим тренуцима утакмице апсолутно преокренули резултат и сада Аранђеловчани воде са три гола разлике!
До краја утакмице је остало свега 2-3 минута и сва јавност је очекивала да ће Алексићевци понижавати Аранђеловчане својим професионализмом и протурати им кроз ноге лопту, да им се гледаоци подсмевају! Међутим, вешти Ћира је тај чин понижења спречио ангажовањем жена у тиму – играчицама са сукњама! Ем су направили атракцију, ем су сукњама спречиле лопту да пролази кроз ноге, ем су жене зауставиле професионалце!!!
Алексићевци су много љути и уводе измене, али чине невероватне грешке, тиме што сада ангажују особе које немају такта и тако је лопта сада све време на половини Алексићеваца! Гледалиште очекује да Алексићевци сада још покушају да поткупе главног судију како би он макар покушао да опере срамоту пораза тиму професионалаца са дебелим новчаницима од тима тамбураша, жена и осталих људи само са срцем у грудима!!!
Поуздани извори јављају да шефу стручног штаба Алексићеваца дрхте руке, прорадила је тахикардија, нервоза је присутна у толикој мери да само виче, псује, прети, уцењује…
Спремили су још једну тактичку комбинацију којом очекују да дају ЈЕДАН гол а да им судија као у кошарци призна ДВА ГОЛА!!!
Можда и буде тако!?!
А можда и не буде јер тактичко ангажовање пензионисаних шваба не чини се као мудар потез!
Ето! Пратићемо утакмицу до краја, навијати за Аранђеловчане, звиждуцима ометати Алексићевце, чегртаљкама махати крљаторима, а највећем дриблеру шаљемо Радоја!

Најобичнијег голуба – Радоја!!! Он јесте обичан голуб, али га у задње време мучи стомак, ваљда му појединци изазивају мало редју столицу и услед тога када у лету а за време утакмице иде “споради себе” може својим “минулим радом” тамо неком дриблеру да прекрије лице и очи!

Ето да не буде нисмо рекли!
Поздрав за све играче Аранђеловчана!

Ар Инфо

Back to top button