ВЕСТИ

(ВИДЕО) АРАНЂЕЛОВАЦ НА НОГАМА – Ово је највећа криминална афера у историји града!

Прочитај ми чланак

Аранђеловац – После низа инцидената и претњи батинаша које је власник ТВ Сунце Добривоје Марински довео испред своје телевизије како би  изазвао инциденте и на тај начин спречио конференцију за штампу, Иван Ивановић је ипак дошао испред телевизије и одржао је.

Окупљени грађани бурно су реаговали на чињенице да је Добривоје Марински као председник скупштине АД Буковичка Бања, био упућен у сва дешавања око приватизације хотела.

Ивановић је изнео фрапантне податке и документе попут “Записника о примопредаји” о стању хотела и шта се у њима све налазило након преузимања, као и ситуацију шта се налазило у хотелима након раскида приватизације, односно шта се није налазило у њима након раскида приватизације 2016. године, и да тада није извршена примопредаја хотела држави, уз комисију како би се утврдило ново стање у којем се налазе.

Из хотела је нестао комплетан инвентар, као и велики део имовине хотела чиме је причињена милионска штета након раскида приватизације.

Такође грађанима је објашњено како је дошло до тога да АД Буковича Бања после приватизације у више наврата мења свој назив, тако да сада носи назив БУКУЉСКА НОВА СЛАТИНА АД АРАНЂЕЛОВАЦ – У СТЕЧАЈУ, а све из разлога како би на поновљеној приватизацији цена хотела у парку ББ била дупло јефтинија  јер се ради о фирми у стечају која по други пут покушава да се приватизује, али и продата истом купцу, који је већ из хотела и распродаје, остварио милионску добит.

Шта је све тачно изнесено на конференцији можете погледати овде

Ар Инфо

Back to top button