ВЕСТИ

Власник ТВ Сунце поднео пријаву против Ивана Ивановића због писања на Фејсбуку око приватизације Старог здања!

Прочитај ми чланак

Аранђеловац – Питања око приватизације  хотела у Парку „Буковичка Бања“ у Аранђеловцу  ових дана доживљавају свој врхунац.

Са једне стране налазе се грађани Аранђеловца који траже да се очува целовитост парка ББ,  и да потенцијални инвеститор не сме угрозити првобитни изглед објеката, нити да сме у земљишне књиге превести три хектара земљишта градског парка, око чега се води и највећи сукоб.

Са друге супротстављене стране налази се власник Хотела Извор Мирољуб Алексић и Добривоје Марински власник ТВ Сунце у Аранђеловцу, који је уједно и главни лобиста за узимање три хектара земљишта градског парка.

Иначе цео сукоб је започео када је на Фејсбуку Ивана Ивановића лидера покрета НАШИ, који је иначе из Аранђеловца, објављен снимак како новинар ТВ Сунце насрће на једну од иницијаторки прикуљања потписа за петицију за спас хотела Старо здање, како би читаву кампању и акцију за спас хотела представио као будалаштину којом се баве дилтетанти.

Пошто је видео прегледало на хиљаде људи, Ивановић је објавио и преписку са власником Хотела Извор, у којој Мирољуб Алексић власник, прети да ће затворити хотел Извор ако му се не испуне захтеви око узимања три хектара градског парка.

Пошто је Ивановић и то објавио, уследила је пријава полицији од стране Добривоја Маринског, а Ивановић је одбио да оде до полицијске станице у Аранђеловцу и да изјаву , и ту је започела драма.

Полиција захтева од Ивановића да да изјаву око својих објава, на шта је он заказао конференцију за штампу испред ТВ Сунце у понедељак у 20 часова, како би изнео податке о малверзацијама које се спроводе око приватизације хотела.

 

Како ће се све завршити остаје нам да видимо у наредних пар дана.

Back to top button