АРАНЂЕЛОВШТИНЕВЕСТИ

(ФОТО) Власник Хотела Извор прети да ће га “конзервирати” уколико му се не испуне захтеви!

Прочитај ми чланак

На Фејсбук профилу нашег суграђанина Ивана Ивановића развила се полемика између њега и власника Хотела Извор Мирољуба Алексића.

Оно што је у старту почело да боде очи то је понашање Мирољуба Алексића, који је у једном моменту почео да прети грађанима Аранђеловца како ће “после летење сезоне Хотел Извор конзервирати, а све госте слати ка другим хотелима, што је већ почео и да ради”…

 

Овакво понашање у којем се отворено прети да ће доћи до затварања Хотела Извор, уколико не буду испуњени сви захтеви који долазе од стране Мирољуба Алексића су више него скандалозни.

Замислите ситуацију ако заиста овом човеку у руке падну и Старо здање, Шумадија, Аркаде, па на крају и три хектара парка.

Да ли ће можда после тога тражити и нешто више, целу планину Букуљу, десну страну главне улице, а ако све то не буде испуњено, да ли ће нам и онда запретити да ће затворити све хотеле, или можда оградити жицом део парка.

Овакав вид притисака назива се УЦЕНА , а у пословном свету слободно можемо рећи да се ради о покушају МОНОПОЛА над туризмом и угоститељством једног града.

Држава Србије је дужна да заштити грађане Аранђеловца од оваквог вида безобразлука и бахатости.

Ар Инфо

 

 

Back to top button