ВЕСТИСПОРТ

Владан Милојевић из Аранђеловца нови тренер Црвене Звезде

Прочитај ми чланак

Нови тренер Црвене звезде Владан Милојевић рекао је да ће екипу базирати на домаћим играчима, додавши да ће и тако амбиције бити највише.

Бивши тренер Јавора, Чукаричког, кипарске Омоније и грчког Паниониоса потписао је једногодишњи уговор са црвено-белима.
„Први кораци били су ми у Звезди, јако сам поносан на титулу у омладинцима. Свакоме је сан да буде играч или тренер Звезде, све се догодило врло брзо и нисам могао да одбијем позив. Не обећавам ништа, али Црвена звезда мора да има највише амбиције. Сасвим сам свестан ситуације“, рекао је Милојевић.
Млади тренер наводи да су мале шансе долазак странаца у летњем прелазном року.
„У разговору са људима из клуб, нашој деци треба дати шансу, али и укомпоновати и наћи прави тајминг за шансу. Из искуства знам да самим стављањем може да се изазове контраефекат. Од тренера сам који никад не дели на старе и младе, већ добре и лоше, свима ћу дати свакоме шансу. За доласке странаца има јако пуно препрека“, додао је нови тренер Звезде.
Милојевић није желео да се враћа на претходну сезону и губитак шампионске титуле у финишу.
„Не треба се враћати шта је било, добро смо аналзирали и лист морамо да окренемо напред. Једино немам време, то у фудбалу не постоји, видећемо шта можемо да урадимо. Верујем у рад“, закључио је Милојевић.
Фудбалери Црвене звезде прво окупљање у новој сезони обавиће у петак, тачно 20 дана пре старта првог кола квалификација за Лигу Европе.
извор – б92

Back to top button