ЗАБАВА

АРАНЂЕЛОВАЦ – Млада побегла са кумом!

Прочитај ми чланак

АРАНЂЕЛОВАЦ – У Аранђеловцу се догодио несвакидашњи догађај на свадби Ж.С.  када је млада побегла са кумом са своје свадбе.

Све је било као и на милион других које су биле у нашем локалу, доста гостију и прилично весело,  али онда је млада узела микрофон и рекла како воли куму и да не може да живи са младожењом, и са стола је зграбила џак са ковертама у којима је био новац  који су добили као поклон,  и изашле су напоље.

Сви смо мислили да се ради о шали, али када је прошло десетак минута и када се нису вратиле, схватили смо да је све изгледа истина.

Нико није могао да поверује шта се догодило. Осим што је младожења поприлично уцвељен, није ништа лакше ни куму, који је такође остао без жене.

Сву храну смо поделили, као и торте, осим свадбене, коју је младожења бацио кроз прозор, рекао је за наш портал власник локала где се све одиграло.

Како сазнаје наш лист, на Фејсбуку су објављене фотграфије  младе и куме које су побегле на Хаваје где су се и венчале, а коментар о свему шта се догодило нисмо могли да добијемо ни од младожење, нити од кума.

Њих двојица већ данима не излазе из куће због свега што се догодило.

Ар Инфо

 

 

 

Back to top button