АРАНЂЕЛОВШТИНЕВЕСТИ

СНП НАШИ – Позивамо све грађане Аранђеловца да потписом сачувамо парк од Мирољуба Алексића!

Прочитај ми чланак

Снп “Наши” ОО Аранђеловац,  позива све грађане Аранђеловца да у петак од 13 часова на Гагићевом венцу  дају свој потпис петицији “НАШЕ ЛИЦЕ ЈЕ СТАРО ЗДАЊЕ”, и подрже иницијативу грађана која је повела ову акцију.

Снп “Наши” ОО Аранђеловац у више наврата говорио је о закулисним радњама власника хотела Извор Мирољуба Алексића, који попут најгорег уцењивача покушава да издејствује да у склопу нове приватизације хотела Старо здање и Шумадија уђе и два хектара земљишта градског парка, које би он узео на коришћење и отео од грађана Аранђеловца.

Прва приватизација хотела раскинута је на иницијативу Мирољуба Алексића, који је  већ једном купио хотеле Старо здање и Шумадију, али тада у склопу приватизације није ушло и два хектара земљишта градског парка, и зато је дошло до раскида уговора о приватизацији.

Од тог момента врше се страховити притисци како би дошло до расписивања нове приватизације у којој би у склопу хотела било и земљиште којег Алексић жели да се домогне.

Снп “Наши” ОО Аранђеловац напомињу да притисак осим Мирољуба Алексића, врши и власник ТВ Сунце из Аранђеловца, Добривоје Марински, и да користи сваку прилику како би преко ТВ Сунце вршио нападе на све оне који се  боре да парк остане у власништву грађана Аранђеловца.

У то име Снп “Наши” ОО Аранђеловац позивају све грађане да стану у заштиту градског парка, и дају свој потпис и подрже иницијативу грађана, како парк не би пао у руке тајкуна, којима није битан интерес Аранђеловчана, већ само количина новца коју могу зарадити.

Информативна служба

Снп “Наши” ОО Аранђеловац

 

Back to top button