АРАНЂЕЛОВШТИНЕВЕСТИ

СНП НАШИ – Позивамо све грађане Аранђеловца да потписом сачувамо парк од Мирољуба Алексића!

Снп „Наши“ ОО Аранђеловац,  позива све грађане Аранђеловца да у петак од 13 часова на Гагићевом венцу  дају свој потпис петицији „НАШЕ ЛИЦЕ ЈЕ СТАРО ЗДАЊЕ“, и подрже иницијативу грађана која је повела ову акцију.

Снп „Наши“ ОО Аранђеловац у више наврата говорио је о закулисним радњама власника хотела Извор Мирољуба Алексића, који попут најгорег уцењивача покушава да издејствује да у склопу нове приватизације хотела Старо здање и Шумадија уђе и два хектара земљишта градског парка, које би он узео на коришћење и отео од грађана Аранђеловца.

Прва приватизација хотела раскинута је на иницијативу Мирољуба Алексића, који је  већ једном купио хотеле Старо здање и Шумадију, али тада у склопу приватизације није ушло и два хектара земљишта градског парка, и зато је дошло до раскида уговора о приватизацији.

Од тог момента врше се страховити притисци како би дошло до расписивања нове приватизације у којој би у склопу хотела било и земљиште којег Алексић жели да се домогне.

Снп „Наши“ ОО Аранђеловац напомињу да притисак осим Мирољуба Алексића, врши и власник ТВ Сунце из Аранђеловца, Добривоје Марински, и да користи сваку прилику како би преко ТВ Сунце вршио нападе на све оне који се  боре да парк остане у власништву грађана Аранђеловца.

У то име Снп „Наши“ ОО Аранђеловац позивају све грађане да стану у заштиту градског парка, и дају свој потпис и подрже иницијативу грађана, како парк не би пао у руке тајкуна, којима није битан интерес Аранђеловчана, већ само количина новца коју могу зарадити.

Информативна служба

Снп „Наши“ ОО Аранђеловац

 

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker