ПОЛИТИКА

СНП НАШИ – Држава да забрани рад РЕКОМ-а на подручју Србије!

Прочитај ми чланак

Снп “Наши” најоштрије осуђује нову акцију НВО (Невладиних организација) из Србије и бивше СФРЈ које поново прикупљају потписе за оснивање РЕКОМ – Регионалне комисије за утврђивање чињеница о ратним злочинима и другим тешким повредама људских права почињеним на територији некадашње СФРЈ од 1. јануара 1991. до 31. децембра 2001. године.

Циљ оснивања РЕКОМ-а није утврђивање истине шта се заиста дешавало, већ читава делатност којом се баве  усмерена је стварање лажних доказа   како би се српски народ оптужио за ратне злочине на простору бивше СФРЈ.
То се најбоље види по њиховим активностима у којима се говори о “страдању Вуковара, логорима у БиХ, убијеним Албанцима, страдањима на Косову”… али наравно не Срба, већ истинских злочинаца, које РЕКОМ покушава да представи као жртве.
Снп “Наши” по ко зна који пут позива државне органе да све НВО које се финансирају са запада, а у питању РЕКОМ-а ради се о Фонду браће Рокфелер, НЕД – који је огранак ЦИА,и осталим организацијама,   а активно се баве политиком и утичу на политички живот прогласи “Страним агентима” и забрани им рад на територији Републике Србије.
Информативна служба
Снп “Наши”
Back to top button