ВЕСТИ

СНП НАШИ – Захтевамо од Владе Србије да под хитно организује националну стратегију борбе против рака!

Прочитај ми чланак

СНП “Наши” изражавају велику забринутост због рапидног пораста обољења од разних видова канцера у нашем народу. Већ полако рушимо рекорде у свету по броју оболелих. Овим путем захтевамо од Владе Србије да под хитно организује националну стратегију борбе против рака.

Наша држава има апсолутно право да тражи обештећење од свих држава чланица НАТО-а, које су учествовале у крвавој агресији на нашу земљу 1999.године, што је директан узрок обољења нашег становништва.

Уз све доказе чиме је наша земља гађана, српска дипломатија има јако оружје у рукама да истера правду пред међународним институцијама. Као што можемо приметити најугроженије су најмлађе генерације наших становника махом деца и ратни ветерани који су учествовали у одбрани земље 1999.године, на подручју наше јужне покрајине.

Захтевамо од Владе Србије да се под хитно ухвати у коштац са овим проблемом.

У здрављу наше деце је будућност Србије.

Овим путем такође најављујемо да ће Одбор за здравствена питања СНП “Наши” убрзо изаћи у јавност са ужасавајућим подацима, узроцима и бројем оболелих, како би упознали јавност о највећој пошасти која разједа наше друштво.

Информативна служба

Снп “Наши”

Back to top button