ВЕСТИ

СНП НАШИ -Данас је главни агитпроп либералне, кругодвојкашке и антисрпске квази елите

Прочитај ми чланак

СНП “Наши” оглашава се поводом апела за подршку “Дневном листу Данас” , у којем се позива да се грађани претплате на електронско издање листа и дају донације.

Ову иницијативу повела је “Кућа људских права и демократије” која објашњава да  “Данас од самог настанка подржава рад цивилног сектора и невладиних организација, и да је препознатљив што промовише суочавање са прошлошћу, потсећајући на ратне злочине и одсуство спремности за прихватање одговорности српске стране за ратове деведесетих година.”

У преводу лист Данас је главни агитпроп либералне, кругодвојкашке и антисрпске квази елите која годинама ради против интереса сопствене државе.
На мети листа Данас увек се налазе патриотске и родољубиве организације, СПЦ, и угледни конзервативни мислиоци, којима никада није дозвољено да изнесу своје мишљење у поменутом листу.
Такође, данас је један од главних медијских покровитеља лажне државе “Косово”, напада на Републику Српску, и сваки вид борбе за очување државног суверенитета и интегритета.
Акција “Куће људских права и демократије” не заслужује никакву подршку грађана, а Данас треба оставити без икаквих донација, како државних тако и грађана, како би се угасило гласило које искључиво служи за блаћење сопственог народа и државе.
Ар Инфо
Back to top button