ПОЛИТИКА

ШЕШЕЉ УНИШТИО РАДИКАЛЕ – Још један функционер напустио СРС !

Прочитај ми чланак

Председник Окружног одбора СРС за Пиротски округ Бојан Илић обавестио је јавност да је одлучио да поднесе неопозиву оставку на место председник ОО СРС-а.

-Обавештавам пиротску јавност да сам поднео неопозиву оставку на месту председника Окружног одбора Српске радикалне странке Пирот. Чин своје оставке се огледа у лошем односу председника извршног одбора СРС Вјерице Радете према мени лично и градском одбору Пирот. Наиме после одржане годишње скупштине у Градског одбора СРС Пирот крајем 2015. године, где је присуствовало око 200 делегата, чланова и симпатизера странке, Вјерица Радета је кренула са рушењем истог преко неколицине својих људи у одбору желевши да постави себи подобне људе и има контролу одбора у свом личном интересу. Ти исти људи су агитовали на прошлогодишњим локалним изборима да се не гласа за СРС. После завршетка тих избора упознао сам председника странке са ситуацијом у Округу у нади да ће се нешта променити. На жалост ништа се није променило у периоду између два избора само су ствари још горе. Вјерица је у том периоду мењала и постављала своје полтроне и резултат те политике се огледа у катастрофалним резултатима на председничким изборима где странка бележи пад популарности са 8% на 4%. Са жаљењем констатујем да сам после 20 године чланства у странци био приморан на овај корак.
Не желим да ме назива издајником само зато што се не слажем са њеним ставовима и да наносим штету странци, већ из моралних разлога подносим неопозиву оставку-написао је у свом саопштењу Илић.

Пиротске вести

Back to top button