ВЕСТИ

СОРОШЕВ ПАЦОВ – Обрадовић спреман на рушење Србије, због пропасти на изборима!

Прочитај ми чланак

Сорошев пацов, Бошко Обрадовић лидер Двери, подржао је протесте против Александра Вучића, али који су све осим протеста против њега.

У Београду је одржан скуп који је организован преко Фејсбука, и имао је назив “Протест против диктатуре”, који је махом окупио средњошколце и млађе студенте, али који је врло брзо претворен у дивљање и ломљење и цепање српског зида плача, на којем се налазе имена страдалих Срба на Косову током 1999. године.

Скуп је одмах подржао и Саша Јанковић, који окупља гласаче либераног опредељења и који се залажу за независност Косова и Метохије, а Србе окривљују за геноцид у Сребреници.

Врло брзо Јанковићу се придружио и Бошко Обрадовић, који свој изборни крах и улогу вечитог губитника на два одсто гласова, и даје подршку демонстрантима који се цепали српски зид плача.

Обрадовић је као што смо већ раније писали изгубио сваки појам шта треба да представља српски родољуб, и постао је оличење издајника који је на све спреман не би ли се домогао мало власти.

Иза родољубиве реторике коју покушава да сачува, од Обрадовића је остала само празна љуштура сорошевског плаћеника и издајника, који уско сарађује са издајницима попут Радуловића и Јанковића, и који су му пречи од Србије.

Ана Петровић

 

Back to top button