ВЕСТИ

ИНТЕРВЈУ ПО ДОГОВОРЕНОМ СЦЕНАРИЈУ: Зашто ТВ Н1 мази Луку Максимовића? (ВИДЕО)

Прочитај ми чланак

Председнички кандидат Лука Максимовић Бели одлично се провео у студио Тв Н1 где је давао интервју, за многе госте, озлоглашеној водитељки Мињи Mилетић. Миња која се порславила презнајајући и уништавајући друге госте готово је да мазила Максимовића који је наступио у веома бледом издању.

Чинило нам се да је водитељка током целог гостовањаБелом дозволила да гледа у папир на столу, где се он присећао шта треба да одговори на одређено питање. Камера која је зумирала стално Мињу и Белог, није могла прикрити да Бели само гледа у папир који Миња придржава руком, а то је отишло толико далеко , да му је на 47 минуту, показала хемијском где је заправо стао са одговором!

На друштвеном мрежама доста људи је коментарисало лудан интервју па су и импатизери Белог коментарисали да је „за 15 минута емисије погледао у папир око 42 пута, а до краја емсије вероватно и више од 300 пута“. Уз сву помоћ Максимовић је деловао конфузно током емисије, причао о свом лику „Белом“ час у првом а час у трећем лицу, азбог озбиљнијих политичких тема морао је да застаје и прочита одговоре са папира.

„Ако боље посматрамо његов говор тела, приметићете додиривање ушних ресица,носа и браде, чешкање,укрштање шака , што све указује на притисак под којим се Бели налазио током гостовања код Миње. Да ли је био нервозан јер није могао да прочита са папира одговоре, или је нешто друго у питању , не знамо „, прокоментарисао је један од гледалаца.

Јасно је да је Бели прошао много нежније у студију Н1 него други гости, остаје само питање да ли је реч о Мињиним личним симпатијама или је добила такве инструкције од америчких власника телевизије Н1.

Извор: oslobodjenje.rs

Back to top button