ВЕСТИПОЛИТИКА

Формиран политички савез АЛТЕРНАТИВА ЗА СРБИЈУ

Алтернатива за Србију представља окупљање организација које сматрају да интерес државе и нације треба да иду пре свих ситних, партикуларних интреса партија и групација. Окупљање које сматра да праве вредности и интересе Српства може да артикулише само глас са деснице.

Окупљамо се, свесни преломног историјског тренутка, илустровано новим односом председника Путина и Трампа, када се светски поредак ломи и мења у поредак који ће бити праведнији према нашим националним интересима, сматрамо нужним да будемо на висини задатка за добро своје нације и државе и да понудимо један нов поглед на свет и место нашег народа у њему.

Претходна промена светског поретка није препозната и Срби су изгубили три деценије у свом развоју јер није било политичке снаге спремне да препозна и види ту промену. То се више никада не сме поновити. То више нећемо дозволити.

Сматрамо да су организације које су свесне преломности овог историјског тренутка, а које чине Алтернативу за Србију – Фронт за Србију, Српска лига, СНП 1389 и Ин Наша Инђија – способне и вољне да учине све да се српски национални интересеи остваре на најбољи могући начин и најсврсисходније по српски народ у целини. Можемо да обећамо и обећавамо само једно да ћемо дати све од себе да се артикулишу и успешно спроведу национални интереси Срба.

Позивамо све партије, организације и појединце који осећају исто да нам се придруже и да заједничким наступима обезбедимо да се заједнички циљеви испуне.

Ар Инфо

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker