ВЕСТИ

НАПРЕДЊАЦИМА У ЛИЦЕ: Паровић објаснио које су додирне тачке СНС-а и ДОС-а (ВИДЕО)

Прочитај ми чланак

Председник Народног слободарског покрета и кандидат за председника Србије Мирослав Паровић гостовао је на телевизији „КЦН“ у емисији „Добро јутро са Ђуком“ коју води посланик СНС Владимир Ђукановић. Паровић је у емисији критиковао СНС јер у својим редовима и даље има људе из ДОС-а који су учествовали у пљачки и уништавњау Србије након 5. октобра.

Паровић је истовремено указао да су опозициони кандидати за председника Србије припадици ДОС-а и да је потребно да људи из тог времена нестану са политичке сцене. Напредњак Ђукановић је уживао у Паровићевим критикама на рачун Вука Јеремића и Саше Јанковића па је, иако у улози водитеља, дао и свој допринос.
– Када сам видео ону екипу на скупу иза Јанковића ја сам веома срећан што ти људи немају ништа са мном и што су против Српске напредне странке. Ја кад видим оне њушке одвратне тамо, кад видим оне грозне ликове сорошовце, право да вам кажем веома сам срећан што ништа немам са њима и што никад ништа нећу имати са њима – рекао је Ђукановић, а онда му је Паровић указао да ипак постоје додирне тачке ДОС-а и СНС-а.

– Још кад би сте само успели да им вратите Јелену Триван, Зорану Михaјловић и таквe… – подсетио је Паровић водитеља на Ђукановићеве страначке колеге које су биле перјанице странака ДОС-а.

– Ко зна можда они и сами оду – прокоментарисао је изненађени Ђукановић.

Тај део на снимку се налази на 32.20:


Извор: Ослобођење

Back to top button